GLOWZ TESTIMONIAL

December 1, 2009
Glowz & White L-Glutathione: Testimonial dari Mila
“Mila mempunyai masalah jerawat di muka terutama di bahagian pipi, badan dan di dada. Kulit pulak gelap dan tak sekata, kadang2 berminyak sangat. Mila risau nak guna kosmetik yg berbagai di pasaran sekarang. Pernah mencuba Glu**W*ite, tp jerawat takda improvement langsung. Dah give-up selepas 2bulan. Mila cuma gunakan Fair & Lovely ja sebelum ni, set penjagaan muka Simple. Sampai lah Mila kenal dgn Ema melalui seorang rakan kerja India. Mila disarankan untuk ambil Glowz dan White L-Gluta tu. Minggu pertama, kulit bahagian badan rasa very smooth, tapi bahagian dada, jerawat batu keluar. Kiranya healing process, so Mila tak risau sangat, Ema sarankan scrub badan sekali dalam 3-4hari. Minggu kedua, jerawat da mula mengecut, dan bekas jerawat tu memudar, jerawat kat dada memang tinggal bekas sikit je lagi. Hari-hari Mila measure kemajuan kulit & jerawat ni, haha.. bila tengok semua gambar, memang jelas perubahan dalam 1 bulan. Walaupun belum hilang kesemuanya, Mila tetap puas hati, takan la makan 1minggu terus jadi licin gebu melepak kan.. Perubahan berperingkat ni buatkan hidup lebih bermakna, lebih confident! Serius! Makin cerah, dan yang penting, jerawat dah takde timbul, cuma proses menghilangkan bekas jerawat tu je. Mila guna 3D mask charcoal & green apple juga, semakin cepat proses jerawat tu mengecut dan kurangkan minyak. Memang bagus mask ni, tak rugi beli, 1set Mila guna 4kali.
Mila rasa puas hati dan tak sia-sia mencuba Glowz dan White L-Gluta. Gabungan hebat, mmg recommended lah! Dikira sebagai salah satu cara menyihatkan kulit dari dalam. Ema bagi penerangan yang jelas sebelum Mila mulakan Glowz & White L-Gluta. Sekarang ni kalau berdepan orang pun takde la terasa dorg nk pandang jerawat Mila aje. Dorg yg suka kutuk2 Mila? Dorg datang tanya Mila samada gi amik jab atau gi Murad. Kadang2 amat menyentuh perasaan bila difikirkan semula, tapi Glowz & White L-Glutathione memang buatkan hidup ni lebih bermakna. Thank you Ema, free testimonial utk you! Thanks for your kindness, love you!!”


GLOWZ + Mask 2 pcs + Beautee Whitening Body Lotion 1pcs
RM150
White L- Glutathione + Mask 2 pcs + Beautee Whitening Body Lotion 1pcs
RM160
GLOWZ & White L-Glutahione + Mask 4pcs + Beautee Whitening Body Lotion 2pcs + Face Ampoule 1 vial
RM310

[Offer valid until 30 November 09]
*Tidak termasuk postage
TESTIMONIAL GLOWZ 2

Untuk Order: Hubungi Emalys 017-6383870/ Email emalysconcept@yahoo.com

Glowz Produk : Mencerahkan kulit

December 1, 2009

Mencerahkan kulit, melembutkan dan menggebukan kulit seluruh badan dari dalam. Alami lah sendiri..GLOWZ

Bahan utama GLOWZ

-Soy Protien
Antioxidant.Melembutkan kulit & memutihan kulit, anti aging.
-L-Glutathione
Master Antioxidant.Menukarkan melanin kepada warna kemerahan /warna cerah. Agen pencerahan kulit
-Marine Collagen
Menjadikan kulit lebih tegang, memelihara rambut dan kuku.Anti aging.Membantu membakar lemak.Menjadikan kulit lebih glow / berseri
-Vitamin C
Membantu dalam penyerapan glutathione.Antioxidant.
-Vitamin E
Antioxidant.Memudarkan tanda2 dan parut.Menjadikan kulit tampak muda dan bersinar.
-Grape Seed Oil
Oil Of Youth “. Digunakan untuk menjaga kulit yang kelihatan muda.

Cara pengambilan-Bancuh dengan suhu udara bilik.Kacau selama 1 min.Minum Pagi sebelum makan dan malam sebelum tidur.Kesan akan nampak selalunya dalam masa 15 hari.

30 sachets/20 gram setiap
Rasa Grape Drink

RM150

~Apakah kandungan Glowz?
-> Glow mengandungi 800mg gluta plus, 1000mg Vit C, Vit E dan kandungan2 lain. Detail kandungan Glowz:

-Soy Protien
Antioksida. Melembutkan kulit, agen pencerahan.

-L-Glutathione
Master Antioxidant.Changes berfungsi sebagai agen pemutihan kulit. whitening agent
-Marine Collagen
Menjadikan kulit lebih sihat, juga pada kuku dan rambut. Anti penuaan serta membantu membakar lemak dalam badan. Menjadikan kulit berseri-seri.
Vitamin C
Membantu penyerapan Glutathione, Antioksidan, pencerahan kulit.
-Vitamin E
Antioksidan, memudarkan marks serta parut. Menjadikan kulit kelihatan lebih muda dan berseri.
-Grape Seed Oil
Untuk menjadikan kulit kelihatan muda.

~Apakah yg membuatkan Glowz berkesan?
->Kandungan astaxathin yg tinggi, sama seperti gluta utk cerahkan kulit.

~Adakah Glowz blh diambil bersama produk pelangsingan?
->Boleh, tetapi perlulah dijarakkan, sekurang2 3jam selepas pengambilan.

~Bagaimana nk mengambil Glowz?
->Glowz perlu dibancuh dengan air sejuk/air kosong.

~Bila perlu mengambil Glowz?
->Sebaik2nya sewaktu perut kosong seperti selepas bangun tido.

~Berapa kali perlu mengambil Glowz?
->Ia terpulang pada individu, jika inginkan kesan segera 2 kali sehari sudah cukup. Bagi yg mengambil White L-Glutathione, boleh mengambilnya sekali/sehari. Kerana kandungannya yg hebat, 1sachet utk setiap hari sudah mencukupi.

~Adakah Glowz selamat diamalkan?
->Sudah pasti Glowz selamat diamalkan sesiapa sahaja utk mendapatkan kulit yg idamkan. Ia mampu mencerahkan 3-4tone warna kulit.

~Adakah Glowz mampu menghilangkan parut?
->Ya, ia akan berlaku secara berperingkat dengan penggunaan yg berterusan kerana ia juga mengandungi Vit E.

TESTIMONIAL PRODUK

Untuk Order GLOWZ: Hubungi Emalys 017-6383870/ Email emalysconcept@yahoo.com

GLOWZ Kulit Cerah, Putih dan Gebu seluruh badan

October 1, 2009

Bulan puasa tak lama lagi, lepas tu raya plak. Time raya nk jupa ramai kawan2, buatlah perubahan agar org lain terpegun melihat anda. Dapatkan kulit yang sihat, putih, mulus, gebu, dan berseri2.. tak perlu injection vitamin C yang beratus2 utk sekali inject, tak perlu pergi ke spa utk wat facial, tak perlu jampi serapah. GLOWZ & White Glutathione mampu membantu anda. Bertindaklah dari sekarang, dapatkan kulit yang gebu, putih dan berseri2 dengan GLOWZ.

Ramai yang takut2 untuk mencuba White & Glowz, tapi tahukah anda supplement inilah yang digunakan oleh ramai artis2 untuk kekal jelita, putih, berseri, gebu..Pastinya GLOWZ..
Jika anda mempunyai masalah kulit, sama ada berjerawat (jerawat batu, jerawat ruam, etc etc), jenis kulit berminyak, terlalu kering, mengelupas, dan apa saja mslh kulit yg lain, White & Glowz mampu membantu anda. Penggunaan set penjagaan muka (pencuci, toner, lotion etc etc) yg beratus2 belum tentu memberi anda kesan yang anda kehendaki kerana ia hanya bertindak sehingga kebeberapa lapisan kulit. Berbanding dgn Glowz dan White bertindak merawat dari dalam, menyalurkan kebaikkan kandungannya keseluruh badan. Maka, bukan muka anda sahaja yang berseri, seluruh badan pun akan berseri (amat sesuai utk anda yg telah berkahwin, atau yang bakal berkahwin). Produk Glowz mampu memberi segala nutrient yang diperlukan utk kulit anda disamping meningkatkan kualiti kulit supaya kelihatan lebih sihat, putih, gebu dan cantik.
Tips ketika mengambil Glowz:
  • Jauhi minuman keras, kopi, teh
  • Amalkan minum air kosong yang banyak (2-3liter sehari)
  • Pastikan anda menggunakan losyen yg mengandungi UV protection
  • Kurangkan makanan berminyak
Kesan yang boleh dilihat dalam masa singkat:
Kulit menjadi lembut dan semakin lembut, terutama sekali dibahagian bawah lengan, peha, perut, dada (bahagian yang kurang terdedah).
Kulit wajah terasa lebih segar, dan rasa lebih confident!!

*Ada yg mengalami jerawat selepas mengambil Glowz, ini disebabkan healing process, semua jerawat bawah kulit mengalami proses penyingkiran. So, jgn risau. Setiap orang bakal mengalami perubahan mengikut jenis dan tahap kesihatan kulit. Yang pasti perubahan ini kearah kebaikan..

TESTIMONIAL GLOWZ!! <— KLIK SINI!!

Kulit Cerah, Putih, Gebu & Cantik Menjelang Aidilfitri::

August 2, 2009


Jom order Glowz n Gluta. Best deal ever!! Jum buat persiapan awal sempena raya..sempena nak balik kampung berjumpa keluarga dan kawan2. Putihkan kulit.. bukan di muka sahaja, seluruh badan! Gabungan produk yg mantap!! Free masker lagik!! Masker ni tahan sehingga 3 kali penggunaan kalau guna utk buang black head kt idung je. Very effective, mesti coba. But this masker not for sale taw.. Free gift, complimentary from maself..

More info about Glowz?? FAQ, Testimonial, etc.. Klik sini..

Email: emalysconcept@yahoo.com


Testimonial Glowz: Kulit Putih, Cerah dan Gebu

July 12, 2009
*Tenkiu to dearest Aliza dari Ulu Tiram.. she’s having chat with me on Friday, 7th August.. Happy with her improvement..

Bulan puasa tak lama lagi, lepas tu raya plak. Time raya nk jupa ramai kawan2, buatlah perubahan agar org lain terpegun melihat anda. Dapatkan kulit yang sihat, putih, mulus, gebu, dan berseri2.. tak perlu injection vitamin C yang beratus2 utk sekali inject, tak perlu pergi ke spa utk wat facial, tak perlu jampi serapah. GLOWZ & White L-Glutathione mampu membantu anda. Bertindaklah dari sekarang, dapatkan kulit yang gebu, putih dan berseri2.

Ramai yang takut2 untuk mencuba White & Glowz, tapi tahukah anda supplement inilah yang digunakan oleh ramai artis2 untuk kekal jelita, putih, berseri, gebu..

Jika anda mempunyai masalah kulit, sama ada berjerawat (jerawat batu, jerawat ruam, etc etc), jenis kulit berminyak, terlalu kering, mengelupas, dan apa saja mslh kulit yg lain, White & Glowz mampu membantu anda. Penggunaan set penjagaan muka (pencuci, toner, lotion etc etc) yg beratus2 belum tentu memberi anda kesan yang anda kehendaki kerana ia hanya bertindak sehingga kebeberapa lapisan kulit. Berbanding dgn Glowz dan White bertindak merawat dari dalam, menyalurkan kebaikkan kandungannya keseluruh badan. Maka, bukan muka anda sahaja yang berseri, seluruh badan pun akan berseri (amat sesuai utk anda yg telah berkahwin, atau yang bakal berkahwin). Produk ini mampu memberi segala nutrient yang diperlukan utk kulit anda disamping meningkatkan kualiti kulit supaya kelihatan lebih sihat, putih, gebu dan cantik.

Tips ketika mengambil Glowz:

  • Jauhi minuman keras, kopi, teh
  • Amalkan minum air kosong yang banyak (2-3liter sehari)
  • Pastikan anda menggunakan losyen yg mengandungi UV protection
  • Kurangkan makanan berminyak

Kesan yang boleh dilihat dalam masa singkat:

Kulit menjadi lembut dan semakin lembut, terutama sekali dibahagian bawah lengan, peha, perut, dada (bahagian yang kurang terdedah).

Kulit wajah terasa lebih segar, dan rasa lebih confident!!

*Ada yg mengalami jerawat selepas mengambil Glowz, ini disebabkan healing process, semua jerawat bawah kulit mengalami proses penyingkiran. So, jgn risau. Setiap orang bakal mengalami perubahan mengikut jenis dan tahap kesihatan kulit. Yang pasti perubahan ini kearah kebaikan..

TANYA SAMA EMALYS:

~Apakah kandungan Glowz?
-> Glow mengandungi 800mg gluta plus, 1000mg Vit C, Vit E dan kandungan2 lain. Detail kandungan Glowz:

-Soy Protien
Antioksida. Melembutkan kulit, agen pencerahan.

-L-Glutathione
Master Antioxidant.Changes berfungsi sebagai agen pemutihan kulit. whitening agent

-Marine Collagen
Menjadikan kulit lebih sihat, juga pada kuku dan rambut. Anti penuaan serta membantu membakar lemak dalam badan. Menjadikan kulit berseri-seri.

Vitamin C
Membantu penyerapan Glutathione, Antioksidan, pencerahan kulit.

-Vitamin E
Antioksidan, memudarkan marks serta parut. Menjadikan kulit kelihatan lebih muda dan berseri.

-Grape Seed Oil
Untuk menjadikan kulit kelihatan muda.


~Apakah yg membuatkan Glowz berkesan?
->Kandungan astaxathin yg tinggi, sama seperti gluta utk cerahkan kulit.

~Adakah Glowz blh diambil bersama produk pelangsingan?
->Boleh, tetapi perlulah dijarakkan, sekurang2 3jam selepas pengambilan.

~Bagaimana nk mengambil Glowz?
->Glowz perlu dibancuh dengan air sejuk/air kosong.

~Bila perlu mengambil Glowz?
->Sebaik2nya sewaktu perut kosong seperti selepas bangun tido.

~Berapa kali perlu mengambil Glowz?
->Ia terpulang pada individu, jika inginkan kesan segera 2 kali sehari sudah cukup. Bagi yg mengambil White L-Glutathione, boleh mengambilnya sekali/sehari. Kerana kandungannya yg hebat, 1sachet utk setiap hari sudah mencukupi.

~Adakah Glowz selamat diamalkan?
->Sudah pasti Glowz selamat diamalkan sesiapa sahaja utk mendapatkan kulit yg idamkan. Ia mampu mencerahkan 3-4tone warna kulit.

~Adakah Glowz mampu menghilangkan parut?
->Ya, ia akan berlaku secara berperingkat dengan penggunaan yg berterusan kerana ia juga mengandungi Vit E.

Promosi sehingga 17July & sehingga stok valid sahaja, postage percuma (semenanjung Malaysia), COD pun percuma (utk kawasan Klang Valley sahaja).PROMOSI ini telah tamat.

RM150/kotak [1kotak=30sachets]

TESTIMONIAL PENGGUNA <–klik sini

Untuk Order: Hubungi Emalys 017-6383870/ Email emalysconcept@yahoo.com

GLOWZ & White L-Glutathione ::Kulit Cerah, Putih, Gebu & Cantik Menjelang Aidilfitri::

June 28, 2009

GLOWZ

~Apakah kandungan Glowz?
-> Glow mengandungi 800mg gluta plus, 1000mg Vit C, Vit E dan kandungan2 lain. Detail kandungan Glowz:

-Soy Protien
Antioksida. Melembutkan kulit, agen pencerahan.

-L-Glutathione
Master Antioxidant.Changes berfungsi sebagai agen pemutihan kulit. whitening agent

-Marine Collagen
Menjadikan kulit lebih sihat, juga pada kuku dan rambut. Anti penuaan serta membantu membakar lemak dalam badan. Menjadikan kulit berseri-seri.

Vitamin C
Membantu penyerapan Glutathione, Antioksidan, pencerahan kulit.

-Vitamin E
Antioksidan, memudarkan marks serta parut. Menjadikan kulit kelihatan lebih muda dan berseri.

-Grape Seed Oil
Untuk menjadikan kulit kelihatan muda.


~Apakah yg membuatkan Glowz berkesan?

->Kandungan astaxathin yg tinggi, sama seperti gluta utk cerahkan kulit.

~Adakah Glowz blh diambil bersama produk pelangsingan?
->Boleh, tetapi perlulah dijarakkan, sekurang2 3jam selepas pengambilan.

~Bagaimana nk mengambil Glowz?
->Glowz perlu dibancuh dengan air sejuk/air kosong.

~Bila perlu mengambil Glowz?
->Sebaik2nya sewaktu perut kosong seperti selepas bangun tido.

~Berapa kali perlu mengambil Glowz?
->Ia terpulang pada individu, jika inginkan kesan segera 2 kali sehari sudah cukup. Bagi yg mengambil White L-Glutathione, boleh mengambilnya sekali/sehari. Kerana kandungannya
yg hebat, 1sachet utk setiap hari sudah mencukupi.

~Adakah Glowz selamat diamalkan?
->Sudah pasti Glowz selamat diamalkan sesiapa sahaja utk mendapatkan kulit yg idamkan. Ia mampu mencerahkan 3-4tone warna kulit.

~Adakah Glowz mampu menghilangkan parut?
->Ya, ia akan berlaku secara berperingkat dengan penggunaan yg berterusan kerana ia juga mengandungi Vit E.

Glowz, RM150/ Box (30Sachets)

WHITE L-GLUTATHIONE 1000mg (60 CAPS)

New Enchanced Formulation with Alpha Lipoic Acid & Vitamin C

Manfaat dari produk ini:
-Membantu meningkatkan kekuatan dan ketahanan badan
-Mampu merawat kebanyakkan gejala berkaitan dengan paru-paru seperti lelah, radang paru-paru yang serius, dan emphysema (udara yang berlebihan dalam paru-paru)
- Mengekalkan fungsi immune, juga berperanan sebagai ajen ketahanan anti-tumor yang kuat
- Melawan pengedaran pengoksidaan lemak dalam saluran darah, termasuklah kolestrol
- merangsang imunisasi
- menyahtoksin racun
-Memutihkan kulit (membantu memutihkan kulit dengan menukarkan eumelanine (pigmentasi kulit gelap, coklat, kuning sawa matang) kepada phaeomelanin(pigmentasi kulit putih kemerahan)
-Menghilangkan jerawat dan parut acne
-Menjadikan kulit lebih lembut, segar dan berseri-seri
- menyembuhkan luka: memberi khasiat pada kulit

White L-Glutathione, Rm160/bottle (60capsule)

Email ke emalysconcept@yahoo.com untuk info lanjut, serta tawaran terkini.


Follow

Get every new post delivered to your Inbox.