GLOWZ TESTIMONIAL

Glowz & White L-Glutathione: Testimonial dari Mila
“Mila mempunyai masalah jerawat di muka terutama di bahagian pipi, badan dan di dada. Kulit pulak gelap dan tak sekata, kadang2 berminyak sangat. Mila risau nak guna kosmetik yg berbagai di pasaran sekarang. Pernah mencuba Glu**W*ite, tp jerawat takda improvement langsung. Dah give-up selepas 2bulan. Mila cuma gunakan Fair & Lovely ja sebelum ni, set penjagaan muka Simple. Sampai lah Mila kenal dgn Ema melalui seorang rakan kerja India. Mila disarankan untuk ambil Glowz dan White L-Gluta tu. Minggu pertama, kulit bahagian badan rasa very smooth, tapi bahagian dada, jerawat batu keluar. Kiranya healing process, so Mila tak risau sangat, Ema sarankan scrub badan sekali dalam 3-4hari. Minggu kedua, jerawat da mula mengecut, dan bekas jerawat tu memudar, jerawat kat dada memang tinggal bekas sikit je lagi. Hari-hari Mila measure kemajuan kulit & jerawat ni, haha.. bila tengok semua gambar, memang jelas perubahan dalam 1 bulan. Walaupun belum hilang kesemuanya, Mila tetap puas hati, takan la makan 1minggu terus jadi licin gebu melepak kan.. Perubahan berperingkat ni buatkan hidup lebih bermakna, lebih confident! Serius! Makin cerah, dan yang penting, jerawat dah takde timbul, cuma proses menghilangkan bekas jerawat tu je. Mila guna 3D mask charcoal & green apple juga, semakin cepat proses jerawat tu mengecut dan kurangkan minyak. Memang bagus mask ni, tak rugi beli, 1set Mila guna 4kali.
Mila rasa puas hati dan tak sia-sia mencuba Glowz dan White L-Gluta. Gabungan hebat, mmg recommended lah! Dikira sebagai salah satu cara menyihatkan kulit dari dalam. Ema bagi penerangan yang jelas sebelum Mila mulakan Glowz & White L-Gluta. Sekarang ni kalau berdepan orang pun takde la terasa dorg nk pandang jerawat Mila aje. Dorg yg suka kutuk2 Mila? Dorg datang tanya Mila samada gi amik jab atau gi Murad. Kadang2 amat menyentuh perasaan bila difikirkan semula, tapi Glowz & White L-Glutathione memang buatkan hidup ni lebih bermakna. Thank you Ema, free testimonial utk you! Thanks for your kindness, love you!!”


GLOWZ + Mask 2 pcs + Beautee Whitening Body Lotion 1pcs
RM150
White L- Glutathione + Mask 2 pcs + Beautee Whitening Body Lotion 1pcs
RM160
GLOWZ & White L-Glutahione + Mask 4pcs + Beautee Whitening Body Lotion 2pcs + Face Ampoule 1 vial
RM310

[Offer valid until 30 November 09]
*Tidak termasuk postage
TESTIMONIAL GLOWZ 2

Untuk Order: Hubungi Emalys 017-6383870/ Email emalysconcept@yahoo.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: